FEDERAŢIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ

           Afiliată la Cartel ALFA, ALE şi CSNTR

   

                                            Lista Rusinii      

   

  Spune NU desființării SMURD! - clic aici!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acasă Site Nou Legături International LEX Locomotive

    Noi discutii la CFR Marfă


4 noiembrie 2010

    Astăzi a avut loc o nouă rundă de discuţii la CFR Marfă pe probleme de restructurare.    

    CFR Marfă nu a fost de acord cu propunerea sindicatelor de aplicare uniformă a măsurilor de restructurare a sucursalelor hotărānd să fie păstrată structura actuală cu 4 regionale şi reorganizarea activităţilor societăţii pe centre de profit şi pierdere īncepānd de la data punerii īn aplicare a programului de restructurare (15 ianuarie 2011). CFR Marfă va analiza oportunitatea pastrarii actualei forme de organizare pe sucursale sau trecerea la un model centralizat de conducere.

    S-a convenit ca la București să fie creat un proiect pilot prin transformarea Centrului Zonal Marfă īntr-un centru intermodal de marfă, avānd ca activități principale organizarea și gestionarea activităților de trafic intermodal și local.

    A doua etapă de restructurare se va face prin reorganizarea activității pe princiliul centrelor de profit structurate pe activități ce pot fi analizate separat (tracțiune, vagoane, etc.) īn scopul eficientizării activității și reducerii costurilor. Pentru aceasta s-a stabilit īnființarea unei comisii mixte formată din reprezentanți ai sindicatelor reprezentative și ai administrației pentru elaborarea unui model organizatoric adecvat activității de transport feroviar de marfă. Comisia va īncepe să lucreze īn data de 8 noiembrie 2010 la sediul CFR Marfă.

 

Trimite mesaje la webmaster@fml.ro cu īntrebări sau comentarii despre această pagină web.
Ultima modificare: 28-05-2012 02:15

Federatia Mecanicilor de Locomotivă [http://www.fml.ro]