FEDERAŢIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ

           Afiliată la Cartel ALFA, ALE şi CSNTR

   

                                            Lista Rusinii      

   

  Spune NU desființării SMURD! - clic aici!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acasă Site Nou Legături International LEX Locomotive

    O nouă întâlnire pe teme de reorganizare


07 septembrie 2009

Astăzi a avut loc la CFR Marfă o nouă întâlnire între sindicate şi administraţie probleme de reorganizare.

Ca şi la întâlnirile anterioare, nu a fost prezentat un program coerent de restructurare ci doar o serie de propuneri de organigrame ale centralului societăţii, ale sucursalelor şi ale subunităţilor comparativ cu actualele organigrame. A fost prezentat din nou materialul privind activitatea societăţii pe anii 2005-2008 şi pe primele 6 luni din anul 2009.

Reprezentanţii FML au solicitat să li se pună la dispoziţie atribuţiile fiecărui compartiment din organigramele prezentate, fişele posturilor corespunzătoare, precum şi fundamentarea care a stat la baza întocmirii organigramelor.

De asemenea, reprezentanţii FML au solicitat administraţiei să arate ce demersuri au fost făcute în vederea acordării de salarii compensatorii personalului care urmează a fi concediat, iar în caz că aceste demersuri nu au fost făcute, am solocitat demararea de urgenţă a acestor demersuri.

În cadrul discuţiilor a fost abordată şi problema achitării celei de-a doua tranşe a avansului aferent lunii august, administraţia promiţând achitarea salariilor în cursul zilei de azi sau cel mai târziu mâine.

Următoarea întâlnire a fost programată pentru data de 9 septembrie 2009 pentru a fi puse la dispoziţie materialele solicitate, urmând ca în ziua următoare să aibă loc o întâlnire între sindicate, conducerea CFR Marfă la care vor participa şi directorii sucursalelor CFR Marfă.

 

Trimite mesaje la webmaster@fml.ro cu întrebări sau comentarii despre această pagină web.
Ultima modificare: 28-05-2012 02:15

Federatia Mecanicilor de Locomotivă [http://www.fml.ro]