FEDERAŢIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ

           Afiliată la Cartel ALFA, ALE şi CSNTR

   

                                            Lista Rusinii      

   

  Spune NU desființării SMURD! - clic aici!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acasă Site Nou Legături International LEX Locomotive

    Scadeti pretul energiei electrice si gazelor!


 23 martie 2006

CNS Cartel Alfa şi FML protestează din cauza creşterii nejustificate a preţurilor la energie electrică şi gaze naturale.

În 22 martie, sub organizarea filialei Bucureşti a CNS Cartel Alfa, a fost pichetat sediul Guvernului României. Au Participat organizaţiile FML de pe raza regionalei Bucureşti

 În perioada 20-22 martie organizaţiile noastre din Regionala Timişoara şi filiala CNS Cartel Alfa Timiş au organizat pichete de grevă la Prefectura Timiş. A fost înaintată conducerii prefecturii o petiţie prin care se atrage atenţia asupra necesităţii menţinerii preţurilor energiei şi gazelor pentru a evita un nou proces inflaţionist care ar diminua veniturile reale şi aşa precare ale populaţiei. S-a mai punctat în petiţie şi necesitatea adoptării proiectului de Lege privind încadrarea unor locuri de muncă în condiţii speciale aşa cum a fost acesta adoptat de CES, precum şi grava eroare comisă de Guvernul României prin adoptarea HG 917/2005 prin care se doreşte re-divizarea SNTFC CFR Călători SA în societăţi de lung şi scurt parcurs.

 

 

 

 

           

 

În şedinţa Comitetului Confederal Alfa de mâine 24 martie se va decide, în funcţie de reacţia Guvernului României la protestele de până acum, modul în care vor continua acţiunile sindicale în legătură cu acastă problemă sensibilă.

Vă vom ţine la curent.

 

Trimite mesaje la webmaster@fml.ro cu întrebări sau comentarii despre această pagină web.
Ultima modificare: 28-05-2012 02:15

Federatia Mecanicilor de Locomotivă [http://www.fml.ro]