FEDERAŢIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ

           Afiliată la Cartel ALFA, ALE şi CSNTR

   

                                            Lista Rusinii      

   

  Spune NU desființării SMURD! - clic aici!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acasă Site Nou Legături International LEX Locomotive

    CCM Grup de Unităţi Feroviare 2006-2008


14 decembrie 2006

Sindicatele feroviare şi Asociaţia patronală la nivel de grup de unităţi din transportul feroviar au īncheiat negocierile şi au semnat noul Contract colectiv de muncă la nivel de grup de unităţi feroviare pe anii 2006-2008.

Bazat pe Contractul colectiv de muncă la nivel de ramură transporturi, preluānd şi īmbunătăţind o serie de prevederi din contractele colective de muncă la nivel de unitate, documentul va servi drept bază minimală de la care vor porni negocierile viitoarelor contracte colective de muncă la unităţile acoperite de acesta.

Contractul colectiv de muncă la nivel de grup de unităţi feroviare a fost īncheiat pe o perioadă de doi ani cu obligativitatea renegocierii anuale a salarizării. Salariul minim pe grupul de unităţi convenit de părţi este de 450 lei pe lună pentru un program complet de lucru. Părţile au convenit ca īn 2007 să fie introduse īn salarii sporurile cu caracter permanent.

Documentul este depus la Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei pentru īnregistrare, conform prevederilor Legii 130/1996, iar după īnregistrare va fi disponibil la secţiunea contracte colective.

 

Trimite mesaje la webmaster@fml.ro cu īntrebări sau comentarii despre această pagină web.
Ultima modificare: 28-05-2012 02:15

Federatia Mecanicilor de Locomotivă [http://www.fml.ro]