FEDERAŢIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ

           Afiliată la Cartel ALFA, ALE şi CSNTR

   

                                            Lista Rusinii      

   

  Spune NU desființării SMURD! - clic aici!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acasă Site Nou Legături International LEX Locomotive

    Congresul ALE 2006


27 octombrie 2006

    În perioada 26-27 octombrie 2006 au avut loc la Brno, Slovacia, al 15-lea congres al Federaţiei Europene a Mecanicilor de locomotivă (Autonome Lokomotivführer-Gewerkschaften Europa - ALE), precum şi şedinţa conducerii ALE. Congresul a reunit delegaţii celor 15 organizaţii sindicale ale mecanicilor de locomotivă din Europa.

    Au fost dezbătute rapoartele de activitate ale sindicatelor membre, raportul preşedintelui ALE, s-au adoptat modificări ale statutului ALE, a fost aleasă conducerea ALE pentru următorul mandat, şi au fost aprobate documente importante pentru profesia pe care această organizaţie o reprezintă.

    Conducerea ALE a ratificat Convenţia internaţională cu privire la sprijinirea colegilor străini în cazul accidentelor feroviare sau în alte situaţii de urgenţă, precum şi Memorandumul de înţelegere privind condiţiile de muncă din Rail4Chem - concern internaţional de transport feroviar.

    În funcţia de preşedinte ALE a fost reales Manfred Schell, preşedintele GDL, Sindicatul German al Mecanicilor de locomotivă. Vicepreşedinţii nou aleşi ai organizaţiei sunt: Juan Jesus Garcia Fraile - SEMAF Spania şi Leszek Mietek - ZZM Polonia. Trezorierul ALE este în continuare Herbert Nezosi - VSLF Elveţia.

 

Trimite mesaje la webmaster@fml.ro cu întrebări sau comentarii despre această pagină web.
Ultima modificare: 28-05-2012 02:15

Federatia Mecanicilor de Locomotivă [http://www.fml.ro]