FEDERAŢIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ

           Afiliată la Cartel ALFA, ALE şi CSNTR

   

                                            Lista Rusinii      

   

  Spune NU desființării SMURD! - clic aici!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acasă Site Nou Legături International LEX Locomotive

    HG 817/2005 a fost anulată


6 martie 2007

    FML şi CNS Cartel Alfa au câştigat procesul cu Guvernul României şi Ministerul Transporturilor Construcţiilor şi Turismului, privind anularea Hotărârii de Guvern nr. 817/2005 pentru aprobarea planului privind strategia pe te termen lung a sectorului feroviar în vederea restabilirii echilibrului financiar al administratorului infrastructurii şi în vederea modernizări şi reînnoirii infrastructurii publicată în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 738/15 august 2005.

    Pentru detalii privind acţiunea, vezi ştirea din 17 august 2005.

    Procesul era în faza de recurs la instanţa supremă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, după ce Curtea de Apel Bucureşti respinsese acţiunea noastră. La termenul din data de 26 ianuarie 2007 instanţa supremă a admis recursul formulat de FML şi CNS Cartel Alfa, a casat sentinţa dată de Curtea de Apel Bucureşti şi, rejudecând cauza pe fond, a anulat HG 817/2005.

Clic aici pentru direcţionarea către soluţia publicată pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

Tot pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie se află şi dosarul în care s-a cerut anularea HG 917/2005 privind divizarea SNTFC CFR Călători SA în societăţi de scurt şi lung parcurs. Următorul termen în acest dosar este la 23 martie 2007.

 

Trimite mesaje la webmaster@fml.ro cu întrebări sau comentarii despre această pagină web.
Ultima modificare: 28-05-2012 02:15

Federatia Mecanicilor de Locomotivă [http://www.fml.ro]