FEDERAŢIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ

           Afiliată la Cartel ALFA, ALE şi CSNTR

   

                                            Lista Rusinii      

   

  Spune NU desființării SMURD! - clic aici!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acasă Site Nou Legături International LEX Locomotive

    Legea 226/2006-conditii speciale de muncă


14 iunie 2006       Monitorul Oficial nr. 509/13.06.2006 (format pdf) - clic aici

Legea privind accesul unor funcţii la grupa specială de muncă nr. 226 din 07.06.2006 a fost publicată īn Monitorul Oficial al Romāniei nr. 509/13 iunie 2006.

Prevederile ei intră īn vigoare de la data de 16 iunie 2006.

 

Text extras din: Lege nr. 226/2006 - privind īncadrarea unor locuri de munca īn conditii speciale

Parlamentul Romāniei
 
    Parlamentul Romāniei adopta prezenta lege.
   (3) Īn situatia īn care, potrivit legii, unitatile prevazute īn anexa nr. 2 īsi schimba denumirea sau sediul ori se reorganizeaza, inclusiv prin preluarea īn totalitate sau īn parte a patrimoniului de catre o alta societate, locurile de munca īn care pāna la data la care au intervenit aceste modificari s-au desfasurat activitatile prevazute īn anexa nr. 1 ramān īn continuare īncadrate īn conditii speciale de munca, daca respectivele locuri de munca se regasesc la noua societate.
   (4) Controlul privind mentinerea, conform avizului, a locurilor de munca la noua societate se efectueaza de catre Inspectia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de munca.
   (5) Pentru perioada cuprinsa īntre 1 aprilie 2001 si data intrarii īn vigoare a prezentei legi nu se datoreaza diferenta dintre cota de contributie de asigurari sociale datorata de angajator pentru conditii speciale de munca si cea declarata de catre acesta.
   (2) Sunt asimilate stagiului de cotizare īn conditii speciale perioadele de timp anterioare intrarii īn vigoare a Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare, īn care asiguratii si-au desfasurat activitatea, pe durata programului normal de lucru din luna respectiva, īn locurile de munca īncadrate conform legislatiei anterioare īn grupa I de munca si care, potrivit prezentei legi, sunt īncadrate īn conditii speciale.
   (2) Stagiul de cotizare prevazut la alin. (1) se poate constitui si din īnsumarea stagiilor de cotizare realizate conform prevederilor prezentei legi cu cele realizate potrivit art. 20 alin. (1) din Legea nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
   Art. 4. - Asiguratii care au realizat un stagiu de cotizare mai mic decāt cel prevazut la art. 3 beneficiaza de pensie pentru limita de vārsta, cu reducerea proportionala a vārstelor standard de pensionare, īn conditiile realizarii stagiilor totale de cotizare necesare, conform prevederilor din anexa nr. 4 "Barbati. Reducerea vārstelor standard de pensionare īn functie de stagiul de cotizare realizat īn conditii speciale de munca" si din anexa nr. 5 "Femei. Reducerea vārstelor standard de pensionare īn functie de stagiul de cotizare realizat īn conditii speciale de munca" la Legea nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
   (2) Īn situatia asiguratilor prevazuti la art. 4, la stabilirea punctajului mediu anual se iau īn considerare stagiile totale de cotizare necesare prevazute īn anexele nr. 4 si 5 la Legea nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
   Art. 6. - Prevederile prezentei legi se completeaza cu cele ale Legii nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
   Art. 7. - Īn termen de 45 de zile de la data publicarii prezentei legi īn Monitorul Oficial al Romāniei, Partea I, Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei va elabora norme tehnice de aplicare aprobate prin ordin al ministrului muncii, solidaritatii sociale si familiei.
   Art. 8. - Anexele nr. 1 si 2 fac parte integranta din prezenta lege.

 
   
PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR                          PRESEDINTELE SENATULUI
         BOGDAN OLTEANU                                      NICOLAE VACAROIU
 

    Bucuresti, 7 iunie 2006.
    Nr. 226.

 
   ANEXA Nr. 1

 
    LISTA
cuprinzānd locurile de munca īncadrate īn conditii speciale,
īn care se desfasoara urmatoarele activitati

 
   1. Activitatea din sectoarele care utilizeaza materii explozive, pulberi si munitii pentru urmatoarele operatii:
   a) manipularea materiilor explozive: docheri, docheri-mecanizatori, conducatori de utilaje portuare, mineri de suprafata si artificieri;
   b) manipularea materiilor toxice si pulverulente, a produselor chimice si petrochimice, a carbunilor si a minereurilor: docheri, docheri-mecanizatori, conducatori de utilaje portuare;
   c) fabricarea, manipularea, transportul nitroglicerinei, explozivilor, pulberilor negre, pulberilor fara fum, produselor pirotehnice īn unitatile de productie a explozivilor, precum si fabricarea nitrocelulozelor si a celuloidului īn aceleasi unitati de productie a explozivilor;
   d) fabricarea munitiilor si a elementelor de munitii - locurile de munca īn care se executa operatii cu exploziv de initiere, exploziv cu caracteristica de sensibilitate mare, precum si locurile de munca īn care se executa operatii cu explozivi aromatici, la care angajatii vin īn contact direct cu acestia;
   e) asamblarea si dezasamblarea focoaselor, suruburilor portamorsa si a detonatoarelor, īn cazul īn care elementele componente sunt īncarcate;
   f) asanarea terenurilor si a apelor de munitii, produse pirotehnice, materii explozive si mine;
   g) operatii de distrugere a munitiilor īncarcate si a elementelor de munitii īncarcate, a pulberilor, a explozivilor si a produselor pirotehnice;
   h) delaborarea munitiilor si a elementelor pirotehnice īncarcate cu substante explozive sau incendiare.
   2. Activitatea din locurile de munca īncadrate īn categoriile de risc radiologic III si IV din centrale nuclearoelectrice, unitati de cercetare-dezvoltare īn domeniul nuclear, unitati de fabricare a combustibilului nuclear, unitati de tratare si depozitare a deseurilor radioactive, instalatii radiologice si alte instalatii nucleare.
   3. Activitatea desfasurata īn subteran la constructii hidrotehnice de tuneluri, de galerii, precum si de centrale electrice subterane, la exploatari din cariere prin tuneluri si galerii.
   4. Activitatea desfasurata īn subteran: lucrari de constructii, īntretinere si reparatii de tuneluri, de cai ferate, drumuri, precum si galeriile aferente, cu adāncimi mai mari de 8 m.
   5. Activitatile desfasurate īn subteran din cadrul metroului pentru:
   a) mecanic de locomotiva si rama electrica de metrou;
   b) mecanic ajutor de locomotiva si rama electrica de metrou;
   c) mecanic instructor.
   6. Activitatea de revizie, īntretinere, exploatare si reparatie de la metrou, ce se desfasoara 100% īn subteran.
   7. Activitatea desfasurata de personalul din siguranta circulatiei, care īndeplineste functia de mecanic de locomotiva si automotor, mecanic ajutor si mecanic instructor.
   8. Activitatea de exploatare portuara desfasurata de docheri, docheri-mecanizatori.
   9. Activitatea desfasurata de personalul navigant din unitatile de transport maritim si fluvial, care lucreaza īn sala masinilor de pe navele maritime si fluviale cu capacitate de peste 600 CP.
   10. Lucrari permanente sub apa la suprapresiune: scafandrii si chesonierii.
   11. Activitatea desfasurata de personalul de pe platforme marine.
   12. Activitatea desfasurata de personalul care lucreaza īn exploatari forestiere: fasonatori, corhanitori, funicularisti, tractoristi, conducatori de tractoare articulate forestiere, sortatori.
   13. Activitatea desfasurata la forajul sondelor de titei si gaze: interventii, probe de productie si reparatii capitale la sonde, combustie subterana, detubari sonde si saparea puturilor pentru repararea coloanelor la sonde; activitatea de operatii speciale - pentru timpul efectiv lucrat la sonde; montarea-demontarea turlelor petroliere, cu exceptia turlelor rabatabile.
   14. Reparatii si īntretinere la mori, cu capacitate mai mare de 7.000 t.
   15. Prelucrarea industriala a topiturii de sticla prin suflare cu gura - operatii executate complet nemecanizat la teava, preluānd priza din cuptorul de topire - si din teava de sticla greu fuzibila.
   b) Alimentarea manuala a cuptoarelor de topit sticla;
   c) Cuptoarele pentru topirea sticlei.
   17. Fabricarea fibrelor minerale artificiale din fibre si fibre de sticla.
   18. Activitatea desfasurata de personalul din activitatea de cocsificare a carbunelui:
   a) cocserie: masina de sarjare, asezarea si etansarea usilor, īncalzirea bateriilor si a colectoarele de gaze - platformele de pe bateriile de cocs si semicocs -, scoaterea usilor, transportul cocsului la stins, stingerea si sortarea cocsului;
   b) sectorul chimic al cocseriei: chimizarea gazului de cocs, distilarea gudroanelor, ambalarea si īncarcarea īn vrac a produselor chimice rezultate si fabricate;
   c) arderea pe vatra īn cuptoare deschise a gudroanelor rezultate de la rafinarea produselor petroliere;
   d) operatia de gudronare a lingotierelor.
   19. Activitatea desfasurata de personalul care lucreaza la producerea electrozilor siderurgici si de sudura:
   a) macinarea, dozarea, malaxarea, brichetarea si presarea materiilor prime necesare fabricarii electrozilor;
   b) calcinarea cocsului de petrol si a antracitului;
   c) prepararea smoalei, a electrografitului, precum si a deseurilor crude si a antracitului si dozarea acestor componente;
   d) coacerea, recoacerea, grafitarea si impregnarea electrozilor;
   e) recuperarea produselor carbunoase;
   f) prelucrari mecanice pe masini-unelte speciale ale electrozilor siderurgici grafitati si ale niplurilor, ale blocurilor de furnal.
   20. Prepararea de minereuri: macinare, flotare, filtrare.
   21. Activitatea desfasurata de personalul din activitatea de aglomerare:
   a) sectorul de aglomerare din siderurgie: operatiile de la masina de aglomerare, reintroducerea īn flux a sarjei neaglomerate - retur -, expeditia aglomeratului;
   b) īncarcarea materiei prime īn corfe la furnalele vechi - operatie ce se executa sub silozuri;
   c) macinarea, prajirea, aglomerarea, sarjarea, precum si topirea minereurilor sau a concentratelor de plumb;
   d) prajirea si aglomerarea minereului de cupru, topirea concentratelor cuproase, convertizarea, prerafinarea, precum si granularea cuprului;
   e) prajirea, macinarea, aglomerarea, topirea minereurilor, a zgurilor si a materialelor refolosibile neferoase, prerafinarea, rafinarea, convertizarea si turnarea metalelor neferoase.
   22. Activitatea desfasurata de personalul de la furnale:
   a) īncarcarea materiei prime īn corfe la furnalele vechi - operatie ce se executa sub silozuri;
   b) instalatia de dozare si de īncarcare a materialelor de sarja, īncarcarea furnalelor, epurarea gazelor de furnal, preīncalzitoare de aer, curatarea canalelor de la furnal, activitatea prestata la creuzetul furnalelor, desulfurarea fontei, granularea si expandarea zgurii, precum si epurarea gazelor de furnal.
   23. Activitatea desfasurata de personalul din otelarii:
   a) īncarcarea cuptoarelor, precum si elaborarea otelului īn cuptoare, īn convertizoare, īn cuptoare electrice, inclusiv instalatii de retopire sub zgura si tratament termic īn vid, care au capacitatea de cel putin 5 tone pe sarja;
   b) turnarea otelului prin procedeul continuu si īn lingouri la uzinele siderurgice;
   c) pregatirea gropii de turnare, turnarea si evacuarea otelului;
   d) cazanele recuperatoare de la otelariile cu convertizoare.
   24. Activitatea din turnatoriile de fonta, otel, neferoase sau materiale refolosibile neferoase, cu productie industriala continua, īn care se executa si operatiile de dezbatere sau de curatare a pieselor īn hala de turnare.
   25. Activitatea desfasurata de personalul din activitatea de laminare la cald:
   a) īncalzirea metalului īn vederea laminarii, laminarea, taierea, presarea si refularea la cald, inclusiv ajustajul, finisarea si sortarea la cald;
   b) īncarcarea si descarcarea cuptoarelor adānci - macarale Tiegler -, precum si macaralele de la scoaterea otelului din cuptoarele cu propulsie;
   c) īncalzirea taglelor īn cuptorul cu vatra īnclinata pentru laminorul de 6 toli, precum si īncalzirea bandajelor si a discurilor pentru rotile de material rulant; īncalzirea otelului pentru laminare īn cuptoare adānci;
   d) īncalzirea, scoaterea si transportul platinelor si al pachetelor de tabla, manual, de la cuptoare la caja;
   e) extragerea manuala a otelului cald pentru laminare din cuptoare sau a taglelor din cuptoarele cu propulsie;
   f) extragerea manuala a lingourilor sau a taglelor din cuptoarele cu propulsie; transportul manual al taglelor de la cuptor la linia de laminare;
   g) striparea lingourilor si curatarea cu flacara a lingourilor, bramelor si taglelor, precum si curatarea cu ciocane pneumatice a lingourilor si laminatelor.
   26. Activitatea de forjare continua la cald, manuala, cu ciocane si prese de peste 200 kg/forta.
   27. Activitatile efectuate de zidari-samotori:
   a) zidirea si repararea cuptoarelor industriale, utilajelor de turnare, cazanelor din centralele electrice, precum si a altor asemenea utilaje, cu caramida din silica sau cu caramida din silica asociata cu alte categorii de caramida refractara;
   b) executarea la cald, la utilajele mentionate mai sus, a operatiilor de zidire si de reparare a zidariei, indiferent de tipul de caramida refractara utilizata - activitate permanenta.
   28. Activitatea desfasurata de personalul care lucreaza la:
   a) uscarea, prajirea si distilarea minereurilor cinabrifere;
   b) distilarea si purificarea mercurului īn proces continuu; instalatiile de prelucrare cu mercur a minereurilor auroargintifere, activitatea de cianurare a minereurilor auroargintifere;
   c) electroliza cuprului si fabricarea industriala a pulberilor de cupru;
   d) electroliza aluminiului, inclusiv captarea gazelor;
   e) prajirea, macinarea, aglomerarea, topirea minereurilor, a zgurilor si a materialelor refolosibile neferoase, prerafinarea, rafinarea, convertizarea si turnarea metalelor neferoase;
   f) afinarea aurului si a argintului;
   g) fabricarea pulberii de aluminiu;
   h) fabricarea feroaliajului si a siliciului metalic.
   29. Activitatea desfasurata de personalul care lucreaza la productia si prelucrarea plumbului, zincului si cositorului:
   a) macinarea, prajirea, aglomerarea, sarjarea, precum si topirea minereurilor sau a concentratelor de plumb; rafinarea plumbului, inclusiv cupelarea; elaborarea aliajului plumb-cadmiu;
   b) topirea aliajelor cu peste 50% plumb si turnarea de piese din aceste aliaje īn proces de fabricatie industriala: topirea, elaborarea si rafinarea metalelor neferoase īn incinta uzinelor din metalurgia plumbului;
   c) fabricarea acumulatoarelor electrice din plumb;
   d) metalurgia zincului;
   e) personalul care lucreaza cu plumb din fabricile de celofibra-viscoza.
   30. Activitatea de tratare si acoperire a metalelor prin urmatoarele:
   a) metalizarea cu nichel-carbonil;
   b) instalatiile de metalizare prin pulverizare cu jet de plasma;
   c) operatiuni de tratamente termice efectuate īn cuptoare care utilizeaza īn exclusivitate gazul de cocs sau gazul de furnal;
   d) deservirea cuptoarelor cu clopot pentru tratamente termice ale rulourilor de tabla si benzilor de otel;
   e) instalatii de zincare a tablelor, tevilor si profilelor īn industria metalurgica;
   g) operatii de īncalzire, tratament termic si emailare prin pudrare a pieselor din fonta;
   g) acoperiri metalice īn metal topit, īn cazul īn care suprafata totala a pieselor care sufera aceasta operatie depaseste 20 m2/ora.
   b) Granularea carburii de siliciu, a electrocorindonului si finisarea pietrelor de polizor.
   32. Activitatea de perforare, forare, īmpuscare si transport al materialului derocat īn cariere, unde se folosesc excavatoare cu cupa mai mare de 4 m3 si autobasculante mai mari de 25 tone.
   33. Activitatea de sablaj uscat cu nisip, cu exceptia instalatiilor ermetizate.
   34. Activitatea desfasurata de personalul care lucreaza la fabricarea si ambalarea negrului de fum.
   35. Activitatea de fabricare a diamantelor sintetice.
   36. Activitatea desfasurata īn instalatiile care fabrica, vehiculeaza si depoziteaza hidrogen sulfurat, de distilare a apei grele, de schimb izotopic si de epurare a apelor reziduale cu hidrogen sulfurat.
   37. Fabricarea acrilonitrilului si a derivatilor cianici, īn cazul īn care se desfasoara īn aceeasi instalatie; utilizarea īn industrie a acrilonitrilului.
   38. Curatarea canalelor subterane care contin substante foarte periculoase sau cancerigene din unitatile industriei chimice si petrochimice.
   39. Activitatea desfasurata īn instalatii de fabricatie a benzenului si tetraclorurii de carbon.
   40. Activitatea desfasurata īn instalatia bitum-fabricare, ambalare, prepararea mixturilor asfaltice.
   41. Fabricarea fenolului.
   42. Activitatea desfasurata īn instalatiile de fabricare a oxidului de etilena.
   43. Activitatea desfasurata īn instalatiile de electroliza pentru producerea clorului.
   44. Activitatea de fabricare a clorurii de vinil si policlorurii de vinil.
   45. Activitatea de fabricare a pesticidelor.
   46. Fabricarea si utilizarea industriala de alfa- si betanaftilimina.
   47. Fabricarea si ambalarea benzidinei.
   48. Fabricarea hidrobenzenului.
   49. Dozarea manuala a antioxidantilor, acceleratorilor si a agentilor de vulcanizare.
   50. Activitatea desfasurata de personalul care lucreaza īn leprozerii.
   51. Fabricarea ferodourilor - toate operatiile. Fabricarea si prelucrarea placilor de marsit pe baza de azbest - toate operatiile.

 
   ANEXA Nr. 2*)

 
    UNITATILE
care au obtinut avizul pentru īndeplinirea procedurilor si criteriilor
de īncadrare īn conditii speciale, īn conformitate cu prevederile
Hotarārii Guvernului nr. 1.025/2003 privind metodologia si criteriile
de īncadrare a persoanelor īn locuri de munca īn conditii speciale,
cu modificarile si completarile ulterioare
    ___________
   *) Anexa nr. 2 este reprodusa īn facsimil.
   
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|Nr. |              Societatea/localitatea              |Cod fiscal|  Nr. reg.   | Aviz nr./data |  Poz. din lista   |
|crt.|                                                  |          |   comert    |               |locurilor de munca |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  1.|Societatea Comerciala Semifabricate S.A. loc.     |R14787559 |J08/982/2002 |1/25.05.2004   |24, 26             |
|    |Brasov                                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  2.|Societatea Nationala a Petrolului PETROM S.A. loc.|1908756   |J13/2810/1997|2/12.11.2004   |8, 9, 11           |
|    |Bucuresti - sucursala PETROMAR Constanta loc.     |          |             |               |                   |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  3.|Societatea Nationala a Petrolului PETROM S.A. loc.|10122420  | J03/11/1998 |28/15.02.2005  |7, 36, 37, 39, 40, |
|    |Bucuresti - sucursala Arpechim loc. Pitesti       |          |             |               |42                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  4.|Societatea Nationala a Petrolului PETROM S.A. loc.|10072411  |J15/426/1999 |33/03.05.2005  |13                 |
|    |Bucuresti - sucursala PETROM Targoviste loc.      |          |             |               |                   |
|    |Targoviste                                        |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  5.|Societatea Nationala a Petrolului PETROM S.A. loc.|3746480   |J34/522/1997 |39/06.05.2005, |13                 |
|    |Bucuresti - sucursala PETROM Videle loc. Videle   |          |             |40/06.05.2005, |                   |
|    |                                                  |          |             |66/08.07.2005, |                   |
|    |                                                  |          |             |67/08.07.2005, |                   |
|    |                                                  |          |             |68/08.07.2005  |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  6.|Societatea Nationala a Petrolului PETROM S.A. loc.|9691198   | J04/52/1998 |47/01.07.2005  |13                 |
|    |Bucuresti - sucursala PETROM Moinesti loc.        |          |             |               |                   |
|    |Moinesti                                          |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  7.|Societatea Nationala a Petrolului PETROM S.A. loc.|10143369  | J35/33/1998 |50/01.07.2005  |13                 |
|    |Bucuresti - sucursala PETROM Timisoara loc.       |          |             |               |                   |
|    |Timisoara                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  8.|Societatea Nationala a Petrolului PETROM S.A. loc.|96912001  | J04/51/1998 |54/04.07.2005  |13                 |
|    |Bucuresti - sucursala Petrorep Moinesti loc.      |          |             |               |                   |
|    |Moinesti                                          |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|  9.|Societatea Nationala a Petrolului PETROM S.A. loc.|10241960  |J05/123/1998 |72/14.07.2005  |13                 |
|    |Bucuresti - sucursala PETROM Suplacu loc. Suplacu |          |             |               |                   |
|    |de Barcau                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 10.|Societatea Comerciala Romplumb S.A. loc. Baia Mare|R2206334  | J24/54/1991 |3/12.11.2004   |21, 29             |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 11.|Societatea Comerciala Star Glass S.A. loc. Tg. Jiu|R2162017  | J18/49/1991 |4/12.11.2004   |15, 16, 27         |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 12.|Societatea Comerciala RIG Service S.A. loc.       |R14320668 |J13/2053/2001|5/12.11.2004   |11                 |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 13.|Societatea Comerciala Grup Servicii Petroliere    |R16020764 |J13/6322/2004|6/12.11.2004   |11                 |
|    |S.A. loc. Constanta                               |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 14.|Societatea Comerciala Grup Petrol Marin S.A. loc. |R7471838  |J13/1755/1995|7/12.11.2004   |11                 |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 15.|Societatea Comerciala Ampelum S.A. loc. Zlatna    |R1772840  | J01/27/1991 |9/03.12.2004   |7, 21, 26          |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 16.|Societatea Comerciala Acumulatorul S.A. com.      |R478901   |J23/177/2002 |10/30.11.2004  |29                 |
|    |Pantelimon                                        |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 17.|Societatea Nationala de Transport Feroviar de     |R11054545 |J40/9764/1998|11/30.11.2004  |7                  |
|    |Calatori "CFR Calatori" S.A. loc. Bucuresti       |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 18.|Societatea Nationala de Transport Feroviar de     |R11054537 |J40/9775/1998|12/30.11.2004  |7                  |
|    |Marfa "CFR Marfa" S.A. loc. Bucuresti             |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 19.|Societatea Comerciala Aversa S.A. loc. Bucuresti  |R850      |J40/924/1991 |13/03.12.2004  |24, 26             |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 20.|Societatea Comerciala Ario S.A. loc. Bistrita     |R2736489  | J06/38/1991 |14/22.12.2004  |24                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 21.|Societatea Comerciala Saturn S.A. loc. Alba-Iulia |R175057   |J01/186/1991 |15/22.12.2004  |24                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 22.|Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare -       |11057002  |J03/515/1998 |16/22.12.2004  |2                  |
|    |R.A.A.N. S.A. loc. Drobeta-Turnu Severin -        |          |             |               |                   |
|    |sucursala Cercetari Nucleare Pitesti loc.         |          |             |               |                   |
|    |Pitesti - Mioveni                                 |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 23.|Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare -       |12611350  |J25/300/1998 |55/04.07.2005  |36                 |
|    |R.A.A.N. S.A. loc. Drobeta-Turnu Severin -        |          |             |               |                   |
|    |sucursala ROMAG - PROD. loc. Drobeta-Turnu Severin|          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 24.|Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare -       |R10882752 |J25/282/1998 |172/22.09.2005 |2                  |
|    |R.A.A.N. S.A. loc. Drobeta-Turnu Severin          |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 25.|Societatea Comerciala Mittal Steel Hunedoara S.A. |R2126855  | J20/41/1991 |18/22.12.2004  |7, 23, 25          |
|    |loc. Hunedoara                                    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 26.|Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru|332134    |J23/1945/2002|22/15.02.2005  |2                  |
|    |Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei com.   |          |             |               |                   |
|    |Magurele                                          |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 27.|Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului|R11669346 |J20/334/1999 |24/15.02.2005  |20                 |
|    |Minvest S.A. loc. Deva - Filiala Devamin          |          |             |58/06.07.2005  |                   |
|    |Exploatarea Miniera loc. Deva                     |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 28.|Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului|R14990030 |J20/843/2002 |25/15.02.2005  |20                 |
|    |Minvest S.A. loc. Deva - Filiala Poiana Rusca     |          |             |               |                   |
|    |Teliuc loc. Teliucu Inferior                      |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 29.|Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului|R4330648  |J01/468/2001 |27/15.02.2005  |20, 28 (b si e), 32|
|    |Minvest S.A. loc. Deva - Filiala Rosiamin loc.    |          |             |               |                   |
|    |Rosia Montana                                     |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 30.|Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului|14271549  |J20/763/2001 |31/15.02.2005  |20                 |
|    |Minvest S.A. loc. Deva - Filiala Certej loc.      |          |             |               |                   |
|    |Certeju de Sus                                    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 31.|Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului|R14271514 |J20/765/2001 |74/14.07.2005  |20, 26, 29         |
|    |Minvest S.A. loc. Deva - Filiala Bradmin S.A. loc.|          |             |               |                   |
|    |Brad                                              |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 32.|Societatea Comerciala Rempes S.A. loc. Deva       |2119262   |J20/2070/1992|26/15.02.2005  |24                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 33.|Societatea Comerciala Glassrom S.A. com. Berca    |R2810240  |J10/2713/1992|29/15.02.2005  |15                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 34.|Societatea Comerciala Rosia Montana Gold          |9762620   |J01/443/1999 |30/15.02.2005  |21 (c), 29 (a)     |
|    |Corporation S.A. loc. Rosia Montana               |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 35.|Societatea Comerciala Rulmenti S.A. loc. Barlad   |2808089   | J37/8/1991  |32/03.05.2005  |7, 24, 26, 27      |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 36.|Societatea Comerciala Industria Sarmei S.A. loc.  |199710    | J12/67/1991 |34/04.05.2005  |19 (a, d, f), 23   |
|    |Campia Turzii                                     |          |             |               |(a, b), 24, 25     |
|    |                                                  |          |             |               |(a, b, e, f, g), 26|
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 37.|Societatea Nationala a Sarii S.A. loc. Bucuresti  |R2536030  |J38/204/1998 |23/R/29.04.2005|20                 |
|    |Exploatarea Miniera Rm. Valcea loc. Rm. Valcea    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 38.|Societatea Comerciala Moldomin S.A. loc. Moldova  |11932018  |J11/233/1999 |37/05.05.2005  |32                 |
|    |Noua                                              |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 39.|Societatea Comerciala Armatura S.A. loc.          |R199001   | J12/13/1991 |38/05.05.2005  |24                 |
|    |Cluj-Napoca                                       |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 40.|Societatea Comerciala Hidroconstructia S.A.       |1556820   |J40/1726/1991|42/06.05.2005  |1 (a), 3           |
|    |loc. Bucuresti                                    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 41.|Societatea Comerciala Uzina de Utilaj Minier si   |R2944625  |J24/1762/1992|43/10.05.2005  |22                 |
|    |Reparatii S.A. - UUMR loc. Baia Sprie             |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 42.|Societatea Comerciala Cozmircom S.A. loc. Baia    |R2951916  |J24/2013/1992|44/10.05.2005  |24, 26             |
|    |Mare                                              |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 43.|Compania Nationala ROMARM S.A. loc. Bucuresti -   |14373832  |J18/330/2001 |45/10.05.2005  |1 (c, d, g, h), 7, |
|    |Filiala Societatea Comerciala Uzina Mecanica Sadu |          |             |               |26, 29 (b), 33     |
|    |S.A. loc. Bumbesti Jiu                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 44.|Compania Nationala ROMARM S.A. loc. Bucuresti -   |R13741804 |J29/162/2001 |101/26.07.2005 |1 (c, d, e, f, g,  |
|    |Filiala Societatea Comerciala Uzina Mecanica      |          |             |               |h), 7, 24, 26      |
|    |Plopeni S.A. loc. Plopeni                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 45.|Compania Nationala ROMARM S.A. loc. Bucuresti -   |R13652413 | J08/49/2001 |131/15.09.2005 |1 (c, d, e, f, g,  |
|    |Filiala Societatea Comerciala Tohan S.A. loc.     |          |             |               |h), 7, 26, 27 (a), |
|    |Zarnesti                                          |          |             |               |29 (b), 30 (b), 33 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 46.|Compania Nationala ROMARM S.A. loc. Bucuresti -   |R13945863 |J08/596/2001 |173/22.09.2005 |1 (d, e si f) si 33|
|    |filiala Societatea Comerciala Carfil S.A. loc.    |          |             |               |                   |
|    |Brasov                                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 47.|Societatea Comerciala Oltchim S.A. loc. Ramnicu   |R1475261  |J38/219/1991 |46/01.07.2005  |2, 7, 24, 26, 39,  |
|    |Valcea                                            |          |             |               |42, 43, 44, 45     |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 48.|Societatea Comerciala Cuprom S.A. loc. Bucuresti -|15763027  |J24/1088/2003|48/01.07.2005  |21, 26, 28, 29     |
|    |sucursala Baia Mare loc. Baia Mare                |          |             |48B/08.09.2005 |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 49.|Societatea Comerciala Stipo S.A. loc. Dorohoi     |R622127   |J07/1995/1991|49/01.07.2005  |15,16 (a si b), 27,|
|    |                                                  |          |             |               |33                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 50.|Societatea Comerciala Combinatul Siderurgic Resita|R1064207  | J11/59/1991 |51/01.07.2005  |1 (a), 7, 23, 25,  |
|    |S.A. loc. Resita                                  |          |             |               |26, 27             |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 51.|Societatea Comerciala Stimas S.A. loc. Suceava    |717928    | J33/5/1991  |52/04.07.2005  |15, 16             |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 52.|Societatea Comerciala Beta S.A. loc. Buzau        |1154660   | J10/9/1991  |53/04.07.2005  |2, 26, 33          |
|    |                                                  |          |             |140/20.09.2005 |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 53.|Societatea Comerciala Mecanica Dacia S.A.         |R9813287  |J03/714/1997 |56/06.07.2005  |24, 26             |
|    |loc. Mioveni                                      |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 54.|Societatea Comerciala Centrala Electrica de       |R14593668 |J02/336/2002 |59/06.07.2005  |7                  |
|    |Termoficare Arad S.A. loc. Arad                   |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 55.|Societatea Comerciala Petromservice S.A.          |14716450  |J03/449/2002 |61/07.07.2005  |13                 |
|    |loc. Bucuresti - sucursala Pitesti loc. Pitesti   |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 56.|Societatea Comerciala Petromservice S.A.          |R14794386 |J16/685/2002 |65/08.07.2005  |13                 |
|    |loc. Bucuresti - sucursala Craiova loc. Isalnita  |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 57.|Societatea Comerciala Petromservice S.A.          |14743030  |J40/694/2002 |71/11.07.2005  |13                 |
|    |loc. Bucuresti - sucursala Petromservice Vest     |          |             |               |                   |
|    |loc. Arad                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 58.|Societatea Comerciala Petromservice S.A. -        |146933608 |J29/642/2002 |77/15.07.2005  |13                 |
|    |sucursala Ploiesti loc. Ploiesti                  |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 59.|Societatea Comerciala Mecanex S.A. loc. Botosani  |R613803   |J07/199/1991 |62/07.07.2005  |24                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 60.|Societatea Comerciala Promex S.A. loc. Braila     |R2265683  |J09/112/1991 |63/07.07.2005  |7, 24, 26, 33      |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 61.|Societatea Comerciala de Transport cu Metroul     |R13863739 |J40/6880/1999|64/07.07.2005  |5 si 6             |
|    |METROREX S.A. loc. Bucuresti                      |          |             |225/08.09.2005 |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 62.|Societatea Comerciala Upetrom 1 Mai S.A. loc.     |1350365   | J29/1/1991  |69/08.07.2005  |24, 26, 27, 33     |
|    |Ploiesti                                          |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 63.|Societatea Comerciala IUS S.A. loc. Brasov        |R1109309  | J08/30/1991 |70/11.07.2005  |26                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 64.|Societatea Comerciala Foraj sonde Bascov S.A. loc.|R167778   |J03/2714/1992|73/14.07.2005  |13                 |
|    |Bascov                                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 65.|Societatea Comerciala de Reparatii si Servicii    |15376918  |J16/578/2003 |75/14.07.2005  |7, 27              |
|    |Termoserv Craiova S.A. loc. Isalnita              |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 66.|Hidroelectrica S.A. loc. Bucuresti - filiala S.C. |14936693  |J25/250/2002 |76/14.07.2005  |10                 |
|    |Hidroserv Portile de Fier S.A. loc. Drobeta-Turnu |          |             |               |                   |
|    |Severin                                           |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 67.|Societatea Comerciala Cupru Min S.A. loc. Abrud   |11551757  | J01/64/1999 |78/15.07.2005  |3, 14, 20, 26, 32  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 68.|Societatea Comerciala Hitrom S.A. loc. Vaslui     |R2431476  |J37/174/2002 |80/15.07.2005  |7                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 69.|Societatea Comerciala Tractorul U.T.B. - S.A.     |R1109465  | J08/16/1991 |81/18.07.2005  |23, 24, 26         |
|    |loc. Brasov                                       |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 70.|Societatea Comerciala Foraj Sonde Ramnicu Valcea  |R2618033  |J38/1296/1992|83/18.07.2005  |13                 |
|    |S.A. loc. Ramnicu Valcea                          |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 71.|Societatea Comerciala UMB S.A. loc. Bacau         |R16970624 |J04/2137/2004|84/18.07.2005  |24                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 72.|Societatea Comerciala Metabet CF S.A. loc. Pitesti|128507    |J03/150/1991 |85/19.07.2005  |7, 23, 24, 33      |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 73.|Societatea Comerciala Materiale de Frictiune si   |R1170151  |J10/298/1991 |86/19.07.2005  |51                 |
|    |Garnituri de Etansare - FERMIT S.A. loc. Ramnicu  |          |             |               |                   |
|    |Sarat                                             |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 74.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |1870767   |J13/643/1991 |87/22.07.2005  |1 (a, b), 7, 8     |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Socep S.A. loc. |          |             |               |                   |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 75.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |1890411   |J13/516/1991 |88/22.07.2005  |1 (a,b), 8         |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Decirom S.A.    |          |             |               |                   |
|    |loc. Constanta                                    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 76.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |R1910160  |J13/619/1991 |89/22.07.2005  |1 (a, b), 7, 8     |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Chimpex S.A.    |          |             |               |                   |
|    |loc. Constanta                                    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 77.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |1887971   |J13/624/1991 |90/22.07.2005  |1 (a, b), 8        |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Frial S.A. loc. |          |             |               |                   |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 78.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |R1878000  |J13/703/1991 |91/22.07.2005  |1 (a, b), 8        |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Casa de         |          |             |               |                   |
|    |expeditii PHOENIX S.A. loc. Constanta             |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 79.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |R4272644  |J13/5956/1992|92/22.07.2005  |1 (a, b), 8        |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Rotrac S.A.     |          |             |               |                   |
|    |loc. Constanta                                    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 80.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |R1910217  |J13/566/1991 |93/22.07.2005  |1 (a, b), 7, 8, 9  |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Minmetal        |          |             |               |                   |
|    |S.A. loc. Constanta                               |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 81.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |R1888500  |J13/604/1991 |94/22.07.2005  |1 (a, b), 8        |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Umex S.A. loc.  |          |             |               |                   |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 82.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |R400805   |J13/1549/1996|95/22.07.2005  |1 (a, b), 7, 8, 9  |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Romtrans Agentia|          |             |               |                   |
|    |Mol 1 S.A. loc. Constanta                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 83.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |2410163   |J13/512/1991 |96/25.07.2005  |7                  |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Oil Terminal    |          |             |226/08.09.2005 |                   |
|    |S.A. loc. Constanta                               |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 84.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |R16041031 |J13/5029/2004|97/25.07.2005  |1 (a, b), 8        |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Sticerom Group  |          |             |               |                   |
|    |Exim S.R.L. loc. Constanta                        |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 85.|Organizatia Patronala Operatorul Portuar loc.     |R1874343  |J13/620/1991 |98/25.07.2005  |9                  |
|    |Constanta - Societatea Comerciala Compania de     |          |             |               |                   |
|    |Remorcare Maritima Coremar S.A. loc. Constanta    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 86.|Societatea Comerciala Dafora S.A. loc. Medias     |R15513764 |J32/768/2003 |99/25.07.2005  |13                 |
|    |sucursala Foraj loc. Medias                       |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 87.|Societatea Comerciala Atlas - G.I.P. S.A. loc.    |1360687   | J29/79/2001 |100/25.07.2005 |1 (a si c), 2      |
|    |Ploiesti                                          |          |             |147/21.09.2005 |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 88.|Societatea Comerciala Lugomet S.A. loc. Lugoj     |R1846726  |J35/258/1991 |102/26.07.2005 |24, 26 si 27       |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 89.|Societatea Comerciala Stisom S.A. loc. Poiana     |6433995   |J30/663/1991 |104/08.09.2005 |15                 |
|    |Codrului                                          |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 90.|Societatea Comerciala Remarul 16 Februarie S.A.   |201373    |J12/1591/1992|105/08.09.2005 |7, 24, 26, 30 (a)  |
|    |loc. Cluj-Napoca                                  |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 91.|Societatea Comerciala Rompetrol Rafinare S.A. loc.|R1860712  |J13/534/1991 |106/08.09.2005 |18 (b), 36, 39     |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 92.|Societatea Comerciala Somvetra S.A. loc. Gherla   |R202174   | J12/48/1991 |107/08.09.2005 |15, 16, 27, 33     |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 93.|Societatea Comerciala Celhart Donaris S.A. loc.   |R2253999  | J09/6/1990  |108/09.09.2005 |7                  |
|    |Braila                                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 94.|Societatea Comerciala Sticla Turda S.A. loc. Turda|R202190   | J12/3/1991  |109/09.09.2005 |15, 16 (a si b), 33|
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 95.|Societatea Comerciala Turnatoria Metalul SRL      |2886044   |J12/3977/1992|110/09.09.2005 |24, 33             |
|    |loc. Cluj-Napoca                                  |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 96.|Societatea Comerciala Vitrometan S.A. loc. Medias |R803786   | J32/8/1991  |111/09.09.2005 |15, 16 (a si b), 27|
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 97.|Societatea Comerciala Cristiro S.A. loc. Bistrita |R567480   | J06/30/1991 |112/09.09.2005 |15, 16 (b si c),   |
|    |                                                  |          |             |               |27, 33             |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 98.|Societatea Comerciala Agroexport S.A. loc.        |1592415   |J13/1164/2001|113/09.09.2005 |1 (a si b), 8      |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
| 99.|Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe    |16330145  |      -      |114/09.09.2005 |9                  |
|    |Mare loc. Constanta                               |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|100.|Societatea Nationala de Gaze Naturale ROMGAZ S.A. |15750450  |J32/1190/2003|115/12.09.2005 |13                 |
|    |- Sucursala de Interventii, Reparatii Capitale si |          |             |               |                   |
|    |Operatii Speciale la Sonde (S.I.R.C.O.S.S.) loc.  |          |             |               |                   |
|    |Medias                                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|101.|Societatea Comerciala Foraj Sonde S.A. loc.       |R4727746  |J26/349/1995 |116/12.09.2005 |13                 |
|    |Targu-Mures                                       |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|102.|Societatea Comerciala Mittal Steel Galati S.A.    |1639739   | J17/21/1991 |117/12.09.2005 |1 (b), 7, 10, 18   |
|    |loc. Galati                                       |          |             |               |(a si b), 19 (c),  |
|    |                                                  |          |             |               |21 (a), 22, 23,    |
|    |                                                  |          |             |               |24, 25 (a), 26,    |
|    |                                                  |          |             |               |27, 30 (c si d), 39|
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|103.|Societatea Comerciala Nitroexplosives S.A. loc.   |16283540  |J08/675/2004 |118/12.09.2005 |1 (c)              |
|    |Fagaras                                           |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|104.|Societatea Comerciala Alro S.A. loc. Slatina      |1515374   | J28/8/1991  |119/13.09.2005 |28 (d)             |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|105.|Societatea Comerciala Grandemar S.A. loc.         |200947    |J12/365/1991 |120/13.09.2005 |32                 |
|    |Cluj-Napoca                                       |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|106.|Societatea Comerciala FOSERCO S.A. loc. Targu-Ocna|R969453   |J04/563/1991 |121/13.09.2005 |13                 |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|107.|Societatea Comerciala Aquafor International SRL   |R12979930 |J04/233/2000 |122/13.09.2005 |13                 |
|    |loc. Targu-Ocna                                   |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|108.|Societatea Comerciala Mittal Steel Roman S.A. loc.|2057240   | J27/88/1991 |123/13.09.2005 |7, 24, 25 (a), 26, |
|    |Roman                                             |          |             |               |27 (a), 30 (c)     |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|109.|Societatea Comerciala Fabrica de Sticla Avrig S.A.|R2460706  | J32/69/1991 |124/14.09.2005 |15                 |
|    |loc. Avrig                                        |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|110.|Societatea Comerciala Rominserv S.A. loc.         |14208851  |J40/8331/2001|125/04.09.2005 |2, 24, 26          |
|    |Bucuresti - punct de lucru Societatea Comerciala  |          |             |158/21.09.2005 |                   |
|    |Rominserv Valves Iaifo S.A. loc. Zalau            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|111.|Societatea Comerciala Sometra S.A. loc. Copsa Mica|813526    |J32/124/1991 |126/14.09.2005 |7, 21, 22, 23, 26, |
|    |                                                  |          |             |               |28, 29, 36, 38     |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|112.|Societatea Comerciala intretinere si Reparatii    |R14300920 |J40/9679/2001|127/14.09.2005 |7                  |
|    |Locomotive si Utilaje - CFR IRLU S.A. loc.        |          |             |               |                   |
|    |Bucuresti                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|113.|Societatea Comerciala Severnav S.A. loc.          |R1606030  | J25/03/1990 |129/14.09.2005 |33                 |
|    |Drobeta-Turnu Severin                             |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|114.|Societatea Comerciala Hidrojet S.A. loc. Breaza   |R1318860  | J29/17/1991 |130/14.09.2005 |24, 26, 27         |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|115.|Societatea Comerciala Stirom S.A. loc. Bucuresti  |335588    | J40/10/1990 |132/15.09.2005 |16 (a, c), 30 (a)  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|116.|Societatea Comerciala Foraj Sonde S.A. loc.       |3730778   |J16/2746/1992|133/15.09.2005 |13                 |
|    |Craiova                                           |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|117.|Societatea Comerciala Laminorul S.A. loc. Braila  |2266948   | J09/42/1991 |134/15.09.2005 |7, 25 (a), 26      |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|118.|Societatea Comerciala Mechel Targoviste S.A. loc. |R913720   |J15/284/1991 |135/16.09.2005 |1 (a), 7, 19 (f),  |
|    |Targoviste                                        |          |             |               |23 (a, b, c), 24,  |
|    |                                                  |          |             |               |25 (a, b, c, e, f, |
|    |                                                  |          |             |               |g), 26, 27         |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|119.|Societatea Comerciala Silcotub S.A. loc. Zalau    |R676666   | J31/8/1991  |136/16.09.2005 |25 (a)             |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|120.|Institutul de Sanatate Publica loc. Bucuresti     |4340692   |      -      |138/20.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|121.|Spitalul Universitar Cai Ferate loc. Craiova      |4332169   |      -      |139/21.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|122.|Societatea Comerciala Nuclear & Vacuum S.A.       |R481419   |J23/1216/2002|141/20.09.2005 |2                  |
|    |loc. Magurele                                     |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|123.|Trustul de Montaj Utilaj Chimic Bucuresti -       |390841    |J40/7572/2002|142/20.09.2005 |2                  |
|    |sucursala Bucuresti - Sud loc. Bucuresti          |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|124.|Societatea Comerciala Rompetrol Rafinare S.A. loc.|R1860712  |J13/534/1991 |145/20.09.2005 |2                  |
|    |Constanta                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|125.|Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis     |4548538   |      -      |146/21.09.2005 |2                  |
|    |Turcanu loc. Timisoara                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|126.|Spitalul Clinic Municipal de Urgenta loc.         |4483447   |      -      |148/21.09.2005 |2                  |
|    |Timisoara                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|127.|Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A.        |R10874881 |J40/7403/1998|149/21.09.2005 |2                  |
|    |loc. Bucuresti                                    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|128.|Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon         |420388    |      -      |150/21.09.2005 |2                  |
|    |loc. Bucuresti                                    |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|129.|Spitalul Clinic Prof. Dr. Th. Burghele loc.       |4283538   |      -      |151/21.09.2005 |2                  |
|    |Bucuresti                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|130.|Spitalul Orasenesc loc. Bumbesti-Jiu              |4448199   |      -      |152/21.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|131.|Centrul de Cardiologie loc. Iasi                  |8615184   |      -      |153/21.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|132.|Societatea Comerciala Vilmar S.A. loc. Ramnicu    |R2989503  |J38/1525/1991|156/21.09.2005 |2, 25 (a), 26, 33  |
|    |Valcea                                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|133.|Spitalul Clinic Judetean loc. Sibiu               |4240898   |      -      |157/21.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|134.|Societatea Comerciala Rafiserv Arpechim S.A.      |15227355  |J03/211/2003 |159/21.09.2005 |2                  |
|    |loc. Pitesti                                      |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|135.|Spitalul Universitar CFR Witing loc. Bucuresti    |4267257   |      -      |161/22.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|136.|Societatea Comerciala Menarom S.A. loc. Galati    |R1627165  |J17/172/1991 |162/22.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|137.|Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol   |3126853   |      -      |164/22.09.2005 |2                  |
|    |Andrei loc. Galati                                |          |             |165/22.09.2005 |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|138.|Regia Autonoma de Transport Bucuresti - R.A. loc. |1589886   | J40/46/1991 |167/22.09.2005 |2, 24, 30 (a), 33  |
|    |Bucuresti                                         |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|139.|Spitalul Clinic Judetean de Urgenta loc. Constanta|4301103   |J70/380/1992 |168/22.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|140.|Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru          |4203709   |      -      |169/22.09.2005 |2                  |
|    |Trestioreanu loc. Bucuresti                       |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|141.|Societatea Comerciala Fortus S.A. loc. Iasi       |R1958479  |J22/683/1991 |170/22.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|142.|Spitalul Clinic Coltea loc. Bucuresti             |4192960   |      -      |171/22.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|143.|Spitalul Municipal loc. Roman                     |2613940   |      -      |175/22.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|144.|Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola loc. Iasi    |4541165   |      -      |176/22.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|145.|Societatea Comerciala Foraj Sonde Zadareni S.A.   |1727229   |J02/124/1993 |177/22.09.2005 |13                 |
|    |loc. Zadareni                                     |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|146.|Spitalul Clinic de Pediatrie loc. Sibiu           |11411672  |      -      |179/22.09.2005 |2                  |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
|147.|Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. |4203628   |      -      |181/22.09.2005 |2                  |
|    |Iliescu loc. Bucuresti                            |          |             |               |                   |
+----+--------------------------------------------------+----------+-------------+---------------+-------------------+
 


 

Trimite mesaje la webmaster@fml.ro cu īntrebări sau comentarii despre această pagină web.
Ultima modificare: 28-05-2012 02:15

Federatia Mecanicilor de Locomotivă [http://www.fml.ro]