FEDERAŢIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ

           Afiliată la Cartel ALFA, ALE şi CSNTR

   

                                            Lista Rusinii      

   

  Spune NU desființării SMURD! - clic aici!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acasă Site Nou Legături International LEX Locomotive

    Noile organigrame de la CFR Marfă supuse aprobării AGA


7 ianuarie 2009

    În şedinţa AGA programată pentru data de 7 ianuarie, urmează a fi dezbătute şi aprobate noile organigrame de personal pe care CFR Marfă intenţionează să le aplice în vederea demarării concedierilor colective.

    Din surse neoficiale am aflat că CFR Marfă intenţionează mâine să înainteze programul de disponibilizări colective către Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti şi către Agenţia Teritorială de Ocupare a Forţei de Muncă, aşa cum prevede Codul Muncii. În aceste condiţii concedierile de personal ar putea să înceapă de la 1 martie 2010.

    Răspunzând programului de concedieri colective, FML a solicitat de la CFR Marfă o serie de informaţii absolut necesare pentru analizarea acestui program, precum şi organizarea de întâlniri pe această temă, neprimind până la ora actuală din partea societăţii nici una din aceste informaţii şi nici vre-o invitaţie la discuţii.

    Conducerea federaţiei este în tratative cu conducerea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii  şi cu conducerea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, pentru a găsi o soluţie în vederea aprobării în cel mai scurt timp a actelor normative privind acordarea de plăţi compensatorii pentru salariaţii disponibilizaţi din sistemul feroviar. Aşteptăm în zilele următoare o întâlnire la vârf MTI - MMFPS - FML pentru rezolvarea acestei probleme.

 

Trimite mesaje la webmaster@fml.ro cu întrebări sau comentarii despre această pagină web.
Ultima modificare: 28-05-2012 02:15

Federatia Mecanicilor de Locomotivă [http://www.fml.ro]